Egyelőre nem nyilatkozik a betegségről

Megdöbbentő - Bőrrákja van Miló Vikinek?

Hihetetlen hírt közölt az egykori ökölvívó világbajnok egyik ismerőse - Miló Viktóriánál bőrrákot állapítottak meg az orvosok.

2009.11.26 07:30ma.hu - Fotó: sztarlexikon.hu

Önbizalmával és kisugárzásával mindig voltak gondjai Miló Vikinek, aki idén májusban mellplasztikán is átesett.

Egy ismerőse azonban súlyos titkot árult el: az egykori ökölvívónál nemrég bőrrákot diganosztizált orvosa, az egyik mellében pedig cisztát találtak.

Állítólag már meg is műtötték a sportolót, a szövettani eredmény is megérkezett. Miló Viktória a hírre röviden annyit reagált: egyelőre nem szeretne a betegségről nyilatkozni.

Így nem tudni, a bőrrák milyen fajtájával kezelik, a szakorvos szerint a legsúlyosabb eset a melanóma. Ha kezdeti stádiumban kezdődik a kezelés, száz százalékosan felépülhet a beteg - adta hírül a Napi Ász.

A csinos sportoló pár hónapja még boldogságtól sugárzott, hiszen miután befejezte az aktív sportot - ma már edzőként dolgozik -, eldöntötte, hogy megműtteti kebleit, melynek méretével sosem volt igazán elégedett.

Nagy ütésektől már nem kellett tartania, ezért határozott úgy, itt az ideje, hogy kés alá feküdjön. A plasztikáztatás után az első pár nap kemény volt - de azóta Viki sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnt.

Reggelente elmondása szerint mindig örömmel nézegette új kebleit a tükörben. Azt remélte, nőiesebb külsejével a férfiak is előbb felfigyelnek rá, hiszen jelenleg szingli, és keresi az Igazit.

Lelkesen vásárolt magának olyan ruhákat, melyek véleménye szerint korábban nem álltak jól neki. Most a szűk csőruha és a mélyebben dekoltált felső is csinosan mutatott rajta.

Viki korábban valósággal "dugdosta" a kebleit, és dupla szivacsos melltartókat viselt. Gátlásosnak érezte magát.

A műtét után mellei nem lettek sokkal nagyobbak az eredetinél, de a sportoló tökéletesen elégedett volt az eredménnyel.

Tudjon meg többet Miló Viki mellplasztikájáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.