"Rengeteg pasi megnézett!"

Miló Viki több tükörben méregeti a melleit

Sokkal jobban érzi magát az ex-bokszolónő, mióta átesett egy szépészeti beavatkozáson - Miló Viki új melleivel magabiztosabb, és úgy érzi, a pasiknak is tetszik megújult külseje...

2009.09.14 11:00ma.hu - Fotó: rtlbulvar.hu

Tizenkét hete plasztikáztatta kebleit Miló Viki - A csinos bokszolónő azóta sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb. Már futhat és edzhet is, bár csak óvatosan. A környezetében mindenki azt mondja, jó dolog, hogy átesett a műtéten, mert látszik rajta, hogy jobban érzi magát.

A hálószobája tele van tükrökkel, így reggelente, amikor leveszi a hálóingjét, csak mosolyog, hogy milyen szép keblei vannak. Az operáció óta egyszer volt bulizni, és végre felvehetett egy szűk csőruhát. Nagyon sok pasi megnézte, és többen oda is jöttek hozzá. Egyelőre azonban még várat magára az igazi - mesélte a Kiskegyednek Viki.

Miló Viki régóta fontolgatta a mellnagyobbítást, ám amíg aktívan sportolt, nem merte megműttetni a kebleit. Mióta azonban edzőként dolgozik, és nem kell nagy ütésektől tartania, gyorsan döntött az operáció mellett.

Mint korábban elmondta, valójában egy, kemény ütés után keletkezett ráncát szerette volna a plasztikai sebésznél eltávolíttatni, de amikor ott volt, rájött, hogy inkább a kebleit szeretné megnagyobbíttatni.

Eddig ugyanis gátlásos volt - jóformán "dugdosta" a melleit, dupla szivacsos melltartókat viselt.

Nem lettek sokkal nagyobb implantátumai az eredeti kebleinél, de ő így is nagyon elégedett az eredeménnyel.

Nem tagadja: a műtét utáni két nap bizony elég pokoli volt. Ráadásul szigorú szabályokat kellett betartania az operáció után.

Arról nem is beszélve, hogy először meg kellett tanulnia "viselni" az új melleit. Amikor első alkalommal ment be az edzőterembe "szerzeményeivel", úgy érezte, mindenki őt figyeli.

Miló Viki bízik benne, most, hogy már nagyobb az önbizalma, hamar rátalál az igazi is...

Miló Viki csillagokat látott a fájdalomtól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.