Korábban "dugdosta" a melleit!

Miló Viki új cicijét még nem tesztelte pasi...

Végre büszkén viselheti azokat a felsőket a sportolónő, melyeket vadonatúj keblei miatt vásárolt - Miló Viki végre megválhatott sportmelltartójától...

2009.08.17 11:40ma.hu - Fotó: sztarlexikon.hu

Nagyon elégedett új kebleivel a szőke Miló Viki - A csinos bokszolónőnek még szoknia kell a látványt, no és azt, hogy ne dugdossa a melleit - mint régebben. Viki elárulta, hogy valójában csak egy, korábbi kemény ütés után keletkezett ráncát szerette volna a plasztikai sebésznél eltávolíttatni, de amikor már ott volt, rájött: inkább kebleit nagyobbíttatná meg.

Az első pár nap fájdalmát már elfelejtette Viki, most már nagyon élvezi új melleit. Furcsa volt először bemennie velük az edzőterembe, úgy érezte, mindenki őt figyeli. Még meg kell tanulnia "viselni" az "ikreit". A bokszolónő elárulta: orvosán kívül férfi még nem tesztelte a friss "szerzeményeket" - adta hírül az Epizód magazin.

Miló Viki nem titkolja, hogy bizony a gyorsan eldöntött operációt követően akadtak problémái. Hamar lezajlott a műtét, ám az azt követő napok igencsak fájdalmasak voltak a számára...

Szigorú szabályokat kellett betartania a műtétet követően, két napig pedig majd' belepusztult a fájdalomba.

Csak akkor szabadult fel igazán, amikor megpillantotta új kebleit a tükörben: nagyon tetszettek neki! A bokszolónő nem akart túl nagy változást, de valódi melleivel igen gátlásosnak érezte magát.

Régóta tervezgette, hogy megnagyobbíttatja a kebleit. Túl kicsinek tartotta őket, és dupla szivacsos melltartókat hordott. Most 75/B-set engedhet meg magának.

Viki korábban beszámolt róla: szülei kezdetben ellenezték a műtétet. Ám egy idő után belátták: ha lányuknak ettől nagyobb lesz az önbizalma, miért is ne...

Mivel aktívan már nem sportol, megoldható volt a mellnagyobbító műtét. Miló Viki két éve aerobikoktatóként dolgozik.

A szőkeség még nem találta meg az Igazit, de abban reménykedik, hogy nőiesebb külseje ehhez is hamar hozzásegíti.

Olvasson még többet Miló Viki átváltozásáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.