A sportoló formásabb melleket kap!

Miló Viki: Nemsokára irigykedhetnek a lányok a cicim miatt!

A ringben számos alkalommal bizonyított már Miló Viktória - A csinos, edzett bokszoló azonban egy éve búcsút intett a sportnak, és nőiesebb külsőre vágyik.

2009.06.05 13:20ma.hu - Fotó: sztarlexikon.hu

Nagyobb kebleket csináltat magának Miló Viki - A világbajnok bokszolónak régi vágya ez, mert sportos megjelenése ellenére nem volt elégedett a külsejével. Nőiesebb szeretne lenni, s most eljött az ideje, hogy kés alá feküdjön, hiszen már nem kell ütésekkel számolnia, mint a ringben.

Viki jelenleg személyi edző. A sportolót a hozzá járó hölgyek közül többen is elkísérik az orvoshoz, mert ők is fontolgatják az operációt. Viki szeretné, ha több férfi közeledne hozzá, s azt sem zárja ki, hogy újra levetkőzzön egy magazinban - adta hírül a Blikk.

Miló Viktória, aki többszörös karate és kung-fu világbajnok is, szemében könnyekkel mesélt pályája befejezéséről egy éve a Reggeli stúdiójában.

A szőkeség szerette a csapatot, melyhez tartozott, de ez megszűnt és egy másik átvette a helyét, majd a cég két mérkőzés után csődöt jelentett.

Viki tavalyelőtt decemberben a világ egyik legjobb bokszolónőjével csaphatott volna össze a ringben, el is kezdte a felkészülést.

A meccset azonban háromszor is lemondták. Később, tavaly nyáron ismét mérkőzhetett volna, de ez sem jött össze.

Vikinek már meg kellett volna védenie a világbajnoki övét, ám haladékot kapott tavaly júliusig, s ő augusztusban lépett volna ismét ringbe.

Mivel azonban addig nem lett volna mérkőzése, megfosztották volna címétől. Viki úgy döntött, ezt nem szeretné: inkább visszavonul bajnokként.

Döntése kényszerű volt. 2003. május 10-én lett világbajnok, 2008. május 10-én abbahagyta a sportot.

Úgy vélekedett: egy huszonhárom éves pályát nem szabad vereséggel lezárni, harminc évesen pedig már idős ahhoz, hogy külföldre szerződjön.

Önbizalomból elégtelen Miló Viktória?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.