Nyuszi volt - új melleket csináltatott

Miló Viki két napig majd' belepusztult, aztán sikított

Régi vágya teljesült a csinos bokszolónőnek, aki saját bevallása szerint amilyen sikeres volt a ringben, olyan nyuszi a magánéletben. Miló Vikinek azért nem volt könnyű dolga...

2009.07.08 16:45ma.hu - Fotó: sztarlexikon.hu

Új mellekkel várja az igazit Miló Viktória - A bokszolónő régóta tervezte, hogy kissé megnagyobbíttatja a kebleit: túl picinek találta őket, dupla szivacsos melltartókat hordott.

Úgy véli, előnyösebb dekoltázzsal az ismerkedésben is bátrabb lesz. Aktív sportolóként ideje sem lett volna a műtétre, most azonban vállalhatta az operációt.

Eddig 70/A-s melltartót hordott, most valamivel nagyobbra, 75/B-re van szüksége. Viki elárulta: szülei kezdetben ellenezték a műtétet, de belátták: ha lányuknak ettől nagyobb lesz az önbizalma, miért is ne.

A bokszolónő nem tagadta: nemcsak szigorú szabályokat kellett a műtétet követően betartania, két napig majd' belepusztult a fájdalomba. Ám amikor meglátta az eredményt, felsikoltott a boldogságtól - mondta el a Kiskegyednek Miló Viktória.

Viki, aki a ringben már számos alkalommal bizonyított, kisportolt alakjával elégedett volt, ám a kebleivel nem.

Ennek ellenére korábban egy férfimagazinban is megmutatta bájait.

Mindig mőiesebb külsőre vágyott azonban. De tudta, hogy amíg aktívan sportol, nem is gondolhat mellnagyobbító műtétre.

Ma azonban már nem kell azzal számolnia, hogy megütik: Viki két éve aerobikoktatóként keresi a kenyerét, személyi edző.

Tanítványai közül több lányt is érdekelt a kebel-nagyobbítás, így ketten is Viktóriával tartottak, hogy követhessék, hogyan is zajlik egy ilyen beavatkozás.

Viki elmondása szerint elsősorban önmagának akar tetszeni, és merészebb ruhákkal, szexi melltartókkal szeretné hangsúlyozni csinos alakját.

Még nem találta meg az igazit, s azt reméli, a nagyobb önbizalom ehhez is hozzásegíti.

A sportolónő azt sem zárja ki, hogy újra ledobja ruháit egy férfimagazin fotósa előtt.

Tudjon meg többet Miló Viki mellműtétjéről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.