A sztár új keblei miatt koplalt

Miló Viki mellimplantátumai miatt ült otthon..

A Cool délutáni műsorában Miló Viki végre a teljes gyógyulásáról adhatott számot, ám kiderült, sokáig koplalt azért, hogy a testmozgás hiánya miatt ne szaladjanak fel rá felesleges kilók.

2009.08.27 17:30rtlbulvar.hu

Viki nemrég megműttette a melleit, ennek azonban komoly következményei voltak.

A sebek gyógyulása miatt a megterhelő, fizikai edzéseket el kellett felejtenie egy darabig, kizárólag könnyed testmozgásokat végezhetett.

- „ Az első három héten, a varratszedésig szinte semmit sem csinálhattam. Azóta fokozatosan, egyre több terhelésnek tehetem ki magamat, végre futhatok és akár egy ötven perces kardio-program is belefér naponta.”

Ráadásul már a futás és a hasizom gyakorlatok sem számítanak többé tabunak, azonban amíg a megterhelő mozgások tiltólistán szerepeltek, Viki másképp próbálta megtartani tökéletes alakját.

- „Nagyon keveset, alig ettem. Egy kevés zöldséget és sovány húsokat, nehogy feleslegem legyen.”

Ma már a sportoló szinte teljes életet élhet, a mellizom dolgoztatása egyelőre nem ajánlott, de azért óvatosan szinte bármi belefér, akár egy kis kajakozás is: a stúdióban például Janics Natasától vett néhány evezős leckét.

Miló Viki pasi után nyomoz!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.