A magyar sztár engedi, hogy letöltsék

Mester Tamás: Britney nehezebben fizeti majd be a csekkjeit

Mester Tamás szerint a pop-rock szakma meghalt, így aztán az ember választhat: küzd a letöltések ellen vagy csak az örömért fog mindenki zenélni.

2009.11.09 19:30juj.hu

A Jack Daniel's partyn beszélgetett Mester Tamás rockzenésszel a juj.hu, aki arra a kérdésre, ingyen van-e itt a pia, azt válaszolta, hogy mindenki nyugodtan töltse le a Jack Jack filmet az interneten, mert már úgyis annyian letöltötték, hogy mindegy.

Kis elkalandozás után még azt is elárulta, szerinte a pop-rock szakma meghalt s az ember választhat, hogy küzd a letöltések ellen vagy csak az örömért fog mindenki zenélni.

Hozzátette, majd eggyel kisebb medencét vesz Britney Spears és ő is nehezebben fizeti be a csekkjeit, de sebaj, legalább mindenkihez eljut a zene.

Részleteket Mester Tamás elárul a videóban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.