"Porcica! Csirkepörkölt!"

Fekete Pákó beszélni tanul - magyarul...

Fekete Pákó a tökéletes beszédre törekszik, ezért nyelvleckéket vesz - A Cool Live műsorában ezúttal sem hagyta a nézőket vidám percek nélkül.

2009.10.09 16:30rtlbulvar.hu

A Cool Live műsorában Fekete Pákó elárulta, szeretné, ha a kiejtése és a magyar nyelvtudása javulna, ezért egy ideje nyelvleckéket vesz.

Tervének megvalósításában Sebestyén Balázs és Vadon Jani minden hétköznap reggel segítségére vannak, élő rádióműsorukban ugyanis naponta felhívják Pákót, és megtanítják neki egy-egy fontos szó vagy mondat helyes kiejtését.

- Nagyon eltökélt vagyok, szeretnék jól beszélni magyarul. Persze nem a tökéletesség a célom, de mindenképpen szeretném, ha javulnék! –
szögezte le Pákó, aki maga kis belátja, nem lenne szerencsés, ha védjegyének számító beszédstílusától végérvényesen megszabadulna.

Elmondta, bár eddig nem verte nagy dobra a nyelvleckéket, immáron nyolc hónapja részesül az oktatásban, és bevallása szerint rengeteget köszönhet a műsorvezető-párosnak.

- Eszméletlen, mennyit tanultam tőlük. Nagyon hálás vagyok! – majd a köszönetnyilvánítás után egy kis bemutatót is tartott a nézőknek.

- Porcica! Csirkepörkölt! - hangzottak szinte hibátlanul a szájából, majd még egy nyelvtörőnek is nekilátott, ám annak már kevesebb sikerrel.

- Ebből egy szót nem értettünk! – kiáltott fel Attila az ismeretlen nyelvű és szerkezetű mondóka hallatán.

Pákó háromezer emberről gondoskodik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.