Most egy lúzer srácot fog alakítani!

Csányi Sándor: A csajom közli, hogy terhes!

Mostanában nem nagyon lehetett Csányi Sándort látni különböző rendezvényeken, fesztiválokon, ám de nem tűnt el teljesen. Ő is felbukkant a Hajléktalanokért című koncerten. Mesélt új filmjéről, amiben egy lúzer srácot alakít...

2009.09.14 19:10ma.hu

Csányi Sándornak érdekeltsége van az Elephant Holding-ban és ott a társaság szervezői azt gondolták, hogy egyes forrásokból állandóan a hajléktalanokat fogják támogatni, kellően finanszírozni.

Ezért mos ő is felbukkant a koncerten. A művész mellett persze számos zenei híresség is megfordult.

- „ Tavaly télen olyan rendezvényünk volt, amelyen a rászorulóknak osztottunk ételt. Volt egy sajtónap, aminek akkor hírértéke van. Azt el kell mondanom, hogy a következő három hónapban minden nap kaptak meleg ételt ezek a hajléktalanok. Ez egy olyan dolog, ami mellé érdemes odaállnom.”- mesélte a Tabu TV-nek Csányi Sándor színművész.

- „ Nyaralásom pedig munkával telt, nem volt rá időm, ugyanis forgattunk egy filmet, Poligami a címe, december 8-án lesz látható. Ez nem csajozós film, most egy lúzer srácot alakítok benne, és a csajom közli, hogy terhes. De az érdekessége, hogy mellettem reggel egy vad idegen csaj kel fel az ágyba, aki azt állítja ő a régi szerelmem Lilla.” - mondta el a Tabu Tv-nek Sándor, de ennél többet még most nem akar elárulni.

- „ Nincs olyan, hogy valaki nem lúzer a napnak bizonyos részeiben én azt gondolom. Tele van félelmekkel az ember, meg mondhatnám, hogy de jól megy a szekér, de ez így ebben a formátumban nem igaz.”- meséli a sztártévének Csányi Sándor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.