Bizakodik a színművész családja

Lassan, de javul Bujtor István állapota

Bujtor István egészségi állapotában további lassú javulás tapasztalható, a család bizakodik - tájékoztatta Frenreisz Károly, a színművész testvére szerda este az MTI-t.

2009.08.27 07:10MTI - Fotó: bomon.hu

Elmondta, hogy családjuk köszöni azt a rengeteg jókívánságot és együttérzést, amely az emberek részéről megnyilvánul.

Frenreisz Károly ugyanakkor hangsúlyozta azt is, hogy testvére, a veszprémi színház igazgatója, állapotáról nem kíván részletekbe menően tájékoztatást adni.

Utalt arra is, hogy azokat a lapértesüléseket, amelyek szerint Bujtor Istvánon korábban gégemetszést hajtottak végre, ám már levették a lélegeztető gépről és önállóan lélegzik, illetőleg megkísérlik felébreszteni a mélyaltatásból, részben meg tudja erősíteni, részben viszont nem helytállóak az információk.

Arról azonban nem kívánt nyilatkozni, hogy mely értesüléseket erősíti meg avagy melyeket cáfolja.

Olvassa el, hogyan alakult Bujtor István állapota!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.