Az egész ország szurkol a színésznek!

Bujtor Istvánt újra kellett éleszteni

Az egész ország szurkol a népszerű színésznek, hogy mihamarabb felépüljön. Sándor Mátyás grófi tartása, Ötvös Csöpi és Bud Spencer óriási ereje, A dunai hajós Ivan Strigajanak keménysége és a vitorlázás szerelmesének álmodozása.

2009.08.06 06:40rtlbulvar.hu

Ilyennek ismeri mindenki Bujtor Istvánt, akinek hangja betölti a teret és jelenléte tiszteletet kelt. Rendező, forgatókönyvíró, elismert színész.

A veszprémi Petőfi Színház igazgatójának egészségéről aggasztó hírek érkeztek, jelenleg a veszprémi kórházban kezelik. Állapotáról szűkszavú tájékoztatást közölt a család, tegnap késő este.

A 67 éves színész szervezetében súlyos fertőzés lépett fel.

- „Bujtor István szervezetében súlyos fertőzés lépett fel, amely miatt a veszprémi kórházban kezelik. A család köszöni mindazoknak a támogatását, akik lélekben vele vannak.”

A hírek szerint Istvánt újra kellett éleszteni és kómába esett. A színészt megműtötték, ennek eredményére azonban még várni kell. Az egész ország szurkol, hogy mihamarabb jobban legyen.

Állítólag Bujtor István egy ideje bélpanaszokkal küzdött, és hasi fájdalmai miatt került kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.