Diane Keaton megsérült!

Forgatásról vitték kórházba az Oscar díjas színésznőt!

Diane Keaton megsérült, ugyanis az Oscar díjas színésznő egy forgatás alkalmával szumózott, és az egyik jelenetben fejsérülést szenvedett. A 63 éves színésznő éppen New Yorkban forgat, ahol az egyik jelenet felvétele közben szenvedte el a sérülést és a biztonság kedvéért kórházba vitték.

2009.07.01 10:10ma.hu

Az Oscar-, és Golden Globe díjas színésznőt hordágyra szíjazva vitték el a mentők, akit láthatóan nagy fájdalmak gyötörtek – írja a Kiskegyed.

Mivel a stáb nem tudta eldönteni, a színésznő elvesztette-e az eszméletét, vagy csak a hirtelen rárontó asszisztensek miatt hunyta le a szemét, elővigyázatosságból mentőt hívtak.

A kiérkező orvos aztán megnyugtatta őket: helyesen cselekedtek, hisz alig pár hónapja egy hasonlóan ártatlannak tűnő fejsérülés vezetett Natasha Richardson színésznő halálához.

A Morning Glory című film egyik jelenetében éppen szumóbirkózást imitáltak, amikor a filmsztár egy rossz mozdulat következtében eleshetett, vagy túlságosan nagy ütést kapott filmbéli partnereitől.

A mentők azonnal kórházba szállították, ahol szerencsére megállapították, hogy az ijedtségen kívül nagyobb baja nem esett. Egy rutinvizsgálat és röntgen után azonnal hazaengedték, sőt, a filmforgatás is folytatódhatott...

A Paramount szóvivőjének nyilatkozata szerint:

- "Diane Keaton már jó egészségnek örvend, miután tegnap elesett és beverte a fejét a Morning Glory forgatásán."

- "A színésznő kórházban van éppen, az orvosok elővigyázatosságból benn tartották, de holnap már kiengedik és visszatérhet a munkába."

A Morning Glory című vígjátékban Harrison Ford, Jeff Goldblum, Patrick Wilson és Rachel McAdams lesznek Diane Keaton partnerei. A bemutatót pedig jövő év július 30-ára tervezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.