Sportolás közben rosszul lett

Kórházba szállították Sarkozy elnököt

Kórházba szállították vasárnap Nicolas Sarkozy francia elnököt, mert sportolás közben rosszul lett - közölte az elnöki hivatal.

2009.07.26 16:28MTI

Tájékozott kormányzati források közlése szerint az 54 éves Sarkozy a Versailles közelében fekvő Lanterne-i rezidenciáján tartózkodott, amikor rosszul lett.

Az Elysée-palota előbb négysoros közleményben tájékoztatta a közvéleményt arról, hogy a rosszullét után Sarkozyt azonnal megvizsgálta orvosa, majd további vizsgálatokat végeztek el az államfőn. Nem sokkal később az elnöki hivatalból kiszivárgott, hogy kórházba kellett szállítani az elnököt. A párizsi Val-de-Grace katonai kórházba vihette az a katonai helikopter, amelyet Versaille felett láttak átrepülni.

A 2007-ben államfővé választott Sarkozy sportos alkat, közismerten szeret futni és biciklizni, még külföldi útjain is gyakran szerét ejti annak, hogy kocoghasson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.