Nem tudni, hogy van Bujtor István

"Ameddig egy páciens életben van, nem adjuk fel!"

Komoly csúsztatásnak nevezte a Veszprém Megyei Központi Kórház orvosigazgatója, hogy a kezelőorvosa nyilatkozott volna Bujtor István állapotáról - Nem hinné, hogy az intézményben bárki beszélt volna a színművészről.

2009.08.12 13:25Fotó: bomon.hu

Cáfolja a kórház, hogy nyilatkozott volna kezelőorvosa Bujtor István állapotáról az egyik napilapnak - Tóth Árpád, a Veszprém Megyei Központi Kórház orvosigazgatója komoly csúsztatásnak nevezte, hogy ez megtörtént volna - írja a Napi Ász.

Tóth Árpád közölte, hogy a színművész családjának kérése alapján nem adhatnak felvilágosítást Bujtor István állapotáról. Az egyik napilap szerint a kezelőorvos azt mondta, türelmesnek kell lenni, de bizakodni már lehet.

Tóth Árpád elmondta, nem tudja megerősíteni a főorvos szavait. Sőt, azt sem, hogy a kórházban bárki nyilatkozott volna a veszprémi Petőfi Színház igazgatójának állapotáról. Véleménye szerint Bujtor kezelőorvosa csak annyit mondott, hogy nem közölhet információt - adta hírül a Napi Ász.

Az Inforádió érdeklődésére Tóth Árpád elmondta, hogy amíg egy páciens életben van, nem adják fel. Hozzátette, hogy amint Bujtor István családja megváltoztatja a döntését, tudnak felvilágosítást adni a színművész állapotáról - adta hírül a Napi Ász.

Olvasson többet Bujtor Istvánról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.