Állapotát sikerült stabilizálni

Még nincs túl az életveszélyen Bujtor István

Nincs még túl az életveszélyen Bujtor István színművész, a veszprémi Petőfi Színház igazgatója - közölte a család felhatalmazására a színház szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

2009.08.06 13:44MTI - Fotó: bomon.hu

Tájékoztatása szerint Bujtor István szervezetében súlyos fertőzés miatt légzési elégtelenség lépett fel és a vérkeringése összeomlott. A 67 éves művész állapotát sikerült stabilizálni - mondta Varga Róbert, hozzátéve, hogy Bujtor Istvánt továbbra is a veszprémi megyei kórházban kezelik. A színidirektor az intézmény intenzív osztályára a múlt héten pénteken rosszullét miatt került be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.