Kevesebb gyógyszerre van szüksége

"Még kell a gép" - Testvére szerint jobban van Bujtor István

Zenész testvére, Frenreisz Károly megszólalt a televízióban - A sztár szerint Bujtor István jobban van, kevesebb gyógyszerre és gépre van szüksége a színházigazgatónak.

2009.08.25 10:30ma.hu - Fotó: bomon.hu

Testvére, Frenreisz Károly információi szerint Bujtor István állapotában vannak biztató jelek - A zenész a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában nyilatkozott a Veszprémi Petőfi Színház igazgatójának állapotáról.

Elmondta, hogy Bujtornak már kevesebb gépre és gyógyszerre van szüksége. De felébreszteni csak abban az esetben tudják, ha a gépi lélegeztetés és szervezetének saját légzési aránya javul. Most még szükség van a gépi lélegeztetésre. Koncz Gábor, Bujtor István egyik legjobb barátja is bizakodó. Alig várja, hogy közöljék vele: a színész felébredt - adta hírül a Kiskegyed.

Bujtor Istvánt augusztus első hetében szállították be a veszprémi kórházba, miután a 67 éves színművésznél súlyos fertőzés lépett fel.

A családja felhatalmazása alapján ekkor csak annyit közölt a Petőfi Színház, hogy mi a diagnózis: a fertőzés következtében légzési elégtelenség és keringési összeomlás következett be. Köszönték mindazok támogatását, akik szorítanak a színházigazgatóért.

A hírek szerint Bujtor Istvánt újra kellett éleszteni és kómába esett. Megműtötték. Ezt követően a család nem adott ki információt a színész állapotáról.

Rácz Jenő, a veszprémi kórház főigazgatója a múlt héten a Népszabadság Online érdeklődésére elmondta, csak abban az esetben adhatnának bármilyen tájékoztatást a színész-producer állapotáról, ha írásban engedélyezik ezt a közvetlen hozzátartozói. Ám ők kifejezetten megtiltották a kórháznak.

Meg nem erősített kórházi források alapján a lap közölte, hogy Bujtor István napok óta nem reagál a kezelésekre és továbbra is válságos az állapota.

Úgy tűnik, van remény arra, hogy hamarosan magához felébredjen.

Tudjon meg többet Bujtor Istvánról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.