Nemet mondott egy kecsegtető ajánlatra!

Lezárult Voksán Virág története!

A lemezlovasnak fontosabb az itthoni karrierje, mint egy tengerentúli lehetőség. A Cool Live műsorában, hosszas várakozás után, végre pont került egy történet végére: Dj Flower, azaz Voksán Virág elárulta, nem költözik a tengerentúlra.

Forró képekben a dögös és bögyös Voksán Virág! képgaléria

2009.08.25 17:45rtlbulvar.hu

A lemezlovas egy korábbi adásban számolt be arról, miszerint egy egészen kivételes lehetőség került kilátásba, hiszen felajánlottak neki egy három éves szerződést, ami USA-beli karrierrel kecsegtette.

Számos hazai dj álma lenne ez, Virág azonban egyáltalán nem kapkodta el a döntést, annál is inkább, hiszen sokallta a három évet.

- „ Gyakorlatilag csak az ünnepekkor tudtam volna hazajönni a családomhoz és a barátaimhoz, ez pedig nagyon kevés.” - mondta Virág.

Éppen ezért alkudozni próbált, hogy a kötöttsége csupán egy esztendőt tegyen ki, ám végül teljesen elállt a dologtól. Indoklása szerint túl sok energiát és időt ölt bele a hazai és európai karrierjébe ahhoz, hogy egyszerűen itt hagyjon mindent, ráadásul úgy érzi, hogy teljesen még nem is bontakozott ki.

Számos munka vár még rá, és bár már így is bejárta a fél világot, a másik fele még hátra van.

- „ Rengeteg külföldi felkérésem van. A környező országokban szinte hetente lépek fel, nemsokára pedig irány Svájc és Olaszország! Ha elfogadtam volna a kínált szerződést, három év múlva már nem biztos, hogy ott folytathattam volna az európai karrieremet, ahogy itt hagytam. Ráadásul kint sem garantált a siker, akár rosszul is elsülhetett volna.”

Nyilvános lett Voksán Virág szexvideója!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.