A kíváncsiság vitte nudista strandra a celebet!

Kiszel Tünde: A bugyimat nem veszem le soha!

A férfiak bizonyára mindig nagyon örülnek, ha egy csinos hölgy napozás közben megszabadul a fürdőruhájától, vagy legalábbis ledobja a bikini felsőt. De vajon hogy vannak ezzel sztárjaink?

2009.08.06 07:10rtlbulvar.hu
Tünde lányával szokott nyaralni

Én nem nudizom és monikinizni sem szoktam – kezdte Fresh Wiki.

És úgy veszem észre, hogy manapság ez már nem is divat. Egy időben, amikor nagy tanga-őrület volt, akkor rengetegen monokiniztek, de ma már alig látok ilyet. Aki ismert ember, szerintem még jobban figyel arra, hogy ne mutatkozzon így.

Horváth Éva régen nagyon szeretet monokinizni, de ma már soha, sehol nem veszi le a fürdőrucit, ha barnulni szeretne.

Imádok a napon feküdni, mondhatni, a napozás a káros szenvedélyem. Azt nem tartom szép látványnak, ha meglátszik a fürdőruha pántjának a helye, ezért variálom a fazonokat.

De a szépségkirálynő választás óta nem veszem le a felsőt, nem adom meg a lehetőségét, hogy lefotózzanak. Még külföldön sem.

A műsorvezető elárulta az RTL Bulvárnak, hogy járt már nudista strandon, de nem Éva-kosztümben.

Nem nudizni akartam. Egy horvát szigeten részt vettünk egy óriási biciklitúrán. Az egyik hosszú partszakaszon pedig nudisták strandoltak. Nagyon kellemetlen volt, ahogy biciklis ruhában tekertünk mellettük, úgy nézhetett ki, mintha kukkolni akarnánk.

Kiszel Tündét a kíváncsiság vitte nudista strandra, és ő bizony megszabadult minden ruhájától.

– " Ez még évekkel ezelőtt történt, de nem éreztem jól magam. Feszélyezett az a közeg, mert elég régimódi és konzervatív vagyok. Ráadásul nem találtam túl esztétikusnak, hogy „löttyedt” testű öregurak is úgy mászkáltak, ahogy Isten megteremtette őket. Ott nem kezdtek ki velem, hiszen mindenkinek természetes volt a meztelenség. "

Tünde azóta nem nudizik, viszont monokinizni annál jobban szeret. De csak ott, ahol kevesen vannak.

– " Nem szeretem, ha látszódik a csík, de a bugyimat nem veszem le soha. Egyrészt szeretem látni, mennyit barnultam, másrészt az a falatnyi ruhadarab kell ahhoz, hogy az ember szexis és izgalmas legyen."

Kiszel Tünde magánéletet indig izgalmakkal teli, tudjon meg róla többet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.