Donatella exkluzív bulija!

Kiszel Tünde hatalmas meglepetést szerzett kislányának

A büszke édesanya elmondta, hogy a gyerekzsúrt már a múlt hónapban megtartották, amikor még iskola volt, hogy minden barát ott lehessen a nagy eseményen.

2009.07.03 09:00rtlbulvar.hu

- „ El sem hiszem, hogy ma már nyolc éves a kislányom. Emlékszem, reggel 9 óra 10 perckor jött a világra, az volt életem legszebb napja! Ma is ünnepelünk, de már csak szűk családi körben, mert a nagy gyerekzsúr már megvolt. Nagyon jól sikerült, több mint 25 kicsi volt ott.

Donatellácska nagyon örült, kibéreltem nekik egy játszóházat, voltak táncosok, egy bohóclány, arcfestés, rengeteg ajándék és egy óriási tortát is kapott.”

Az anyuka arról is beszélt, hogy nemrég Szarvason pihentek, egy wellness szállóban - ahol Kiszel Tünde egy gyermekszépségversenyt zsűrizett- , és a nyárra terveznek még egy nagyobb utazást is.

- „ Tavaly Máltán és Egyiptomban jártunk, Donatellácska nagyon jól érezte magát. Imádja a tengert, ha tehetné, egész nap a vízben lenne. Idén Törökországban töltünk el egy hetet, aztán ha úgy alakul, még elutazunk máshová is pihenni.”

Tünci beolvasott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.