A hazai celebre lecsapott a vihar!

Kiszel Tünde lánya alig várja édesanyja új hódolóit!

A Cool siófoki stúdiójában Kiszel Tündét és Donatellácskát láttuk vendégül, akik rögtön a megérkezésük után önfeledt strandolásba kezdtek, de ekkor még nem is sejtették, hogy felejthetetlen pillanatokat fognak átélni a parton.

2009.07.01 13:00rtlbulvar.hu

Amikor Kiszel Tünde nyaral, elárasztják a hódolók, és ezt Donatella sem bánja…

Tünde először mit sem sejtve Kinter Oszkár mögé lopózott – talán valami csínytevésre készült ellene – de a szemfüles műsorvezetőnk előtt semmi sem maradhat rejtve.

Az ellene előkészített merényletet pedig keményen megtorolta: a dívát feltessékelte egy szörf-oktató szimulátorra. Tünde bevallotta, kicsit félt a deszkára lépéstől, de kemény nő lévén megtette, amit megkövetelt tőle a mi Oszkárunk, sőt, kifejezetten ügyes kezű és talpú kezdő szörfösnek bizonyult.

Már ami a napos időviszonyokat illeti, arra azonban senki nem számított, hogy hirtelen vihar csap le a partra. Így Tünde, még mielőtt az erős szél elrepítette volna Tihany irányába, gyorsan lepattant az oktatóeszközről és kislánya, valamint Horváth Éva és Kinter Oszkár társaságában esővédett helyre menekültek.

Itt a tettek helyett a szavak mezejére léptünk, műsorvezetőink a nyaralási szokásairól faggatták a dívát. Mint megtudtuk, Tünde és Doncsi imádják a napfényt és a vízpartot, ezért előszeretettel üdülnek a Balatonnál, vagy mediterrán országok tengerpartjainál. Ilyenkor kipihenik a dolgos hétköznapok fáradalmait, Tünde pedig rendre új hódolókkal gazdagszik: az udvarlóiról ő maga számolt be.

Sorra vették a körülötte legyeskedő férfiak fényképeit, a díva pedig örömmel mesélte el nézőinknek a hozzájuk tartozó történetet.

" Olasz és görög férfiak nagyrészt. Általában olaszul társalgok velük. Mind nagyon kedvesek, kivéve őt! "– mutatott az egyik képre, az ott látható férfit ugyanis – úgy tűnt – egyáltalán nem szívleli.

Anyukája rajongóit Donatellácska is ismeri, sőt a kislány, bevallása szerint már kíváncsian várja édesanyja új hódolóit.

Kiszel Tünde hoppon maradt? Tudja meg Ön is a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.