Bárhová ment, randira hívták a törökök

Kiszel Tündét szívesen szétkapkodták volna!

Kislánya és nővére társaságában Törökországban nyaralt a szőke sztár - Kiszel Tündének nagy sikere volt a helyi férfiak körében, mint mondja, ahová ment, randira hívták...

2009.07.27 07:45ma.hu - Fotó: kiszeltunde.hu

Kilenc napot töltött Törökországban Kiszel Tünde és kislánya, Donatella, valamint a sztár nővére, Csilla egy ötcsillagos luxusszállodában - Hatalmas élmény volt, kirándultak, megnézték a helyi látványosságokat, finomakat ettek, strandoltak.

Tünde elárulta: nagy sikere volt a férfiak körében, de nem randizott senkivel. Élvezte, hogy meg akarják hódítani, hiszen nőből van. Bárhová ment, randira hívták, levélkéket küldtek neki, sőt, egy férfi virágcsokrot is küldött. Ám ő mindenkit kikosarazott - adta hírül a Napi Ász.

Kiszel Tünde múlt héten már a török tenger hullámait élvezte, amikor kislánya állítólagos édesapja, a Németországban élő operaénekes találkozni szeretett volna vele.

Kiszel jogi képviselője elmondta, nem Tünde hívta Magyarországra a férfit. Az ügyvéd értesítette az operaénekest, hogy Kiszel Tünde apaság megállapítása iránti eljárást kíván indítani ellene.

Amennyiben a férfi nyilatkozatot tesz - és ezt külföldön, a konzulátus előtt is megteheti -, az eljárás megszűnik.

A férfi szeretett volna egyeztetni Tündével, az időpontot többször egyeztették a felek jogi képviselői.

A múlt héten a találkozóra sor kerülhetett volna, ám azt az operénekes lemondta, arra hivatkozva, hogy haza kell utaznia családjához.

Kiszel Tündét a napokban az a vád érte egyik hetilap részéről, azért utazott el éppen múlt héten nyaralni, hogy ne kelljen találkoznia lánya állítólagos apjával.

Ám a szőke sztár ügyvédje elmondta, hogy Tünde vakációja már hetekkel korábban le volt foglalva.

Kiszel Tünde szívesen vetkőzne? - Tudja meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.