Minden nap egy csokor vörös rózsa

Kiszel Tünde Rómában flörtölte el az időt

Nyaralása alatt, minden nap egy csokor vörös rózsával ébresztette olasz hódolója.

2009.07.12 10:01rtlbulvar.hu

Kiszel Tündének rengeteg udvarlója akad külföldön is, bármerre is járjon, mindig harcolnak a kegyeiért a pasik.

- Donatella születése előtt volt több udvarlóm is. Főleg, amikor Olaszországban modellkedtem, ott aztán folyamatosan keresték a kegyeimet a férfiak. Emlékszem, öt perc után mindig megkérték a kezem. De a nyaralások alkalmával is megtalálnak a férfiak. Máltán is volt egy udvarlóm, aki egyfolytában ostromolt a szerelmével.


Tünde elárulta, hogy elsősorban a mediterrán pasik jönnek be neki. Nagyon szereti az olaszokat, spanyolokat és a görögöket, mert – mint mondja – nagyon temperamentumosak.

- Egyik római nyaralásom alkalmával volt egy olasz udvarlóm, aki míg ott voltam, minden áldott nap küldött egy óriási csokor vörös rózsát. De vittek már exkluzív hajóútra is.


Tünde elmondta, nincs ellene a könnyű nyári flörtöknek, persze csak az illendőség határain belül. Egy férfiban először a szemét, majd a kezét nézi meg és a magas, jóképű pasikat részesíti előnyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.