Drága ajándékokkal akarták elhalmozni

Kiszel Tünde nem kért az elvárásokból!

Külföldi udvarlóival sokszor a testbeszéddel kommunikál Kiszel Tünde - A bulvársztár elárulta, hogy nyaralásán egyszerre öten csapták neki a szelet, sőt, drága ajándékokat is ajánlottak...

2009.07.28 06:50rtlbulvar.hu - Fotó: kiszeltunde.hu

Kiszel Tünde Törökországban járt, kis családjával tíz napig nyaralt egy öt csillagos szállodában, ahol kedvére ehetett, ihatott, napozhatott és persze csúzdázhatott egész nap, hogy kipihenje mindennapos fáradalmait.

Tündi aggódik is egy picit, hogy felszedett pár kilót, mert hát kihasználta az all inclusive ellátást, képtelen volt ellenállni a kísértésnek.

És ahogy Tündét rabul ejtették a finom falatok, úgy ejtette rabul ő is a férfiak szívét. Ez a nyaralás sem telhetett el romantikus flörtök nélkül.

- Törökországban rengeteg hódolom volt, volt olyan is, hogy öt fiatalember udvarolt egy este. Figyelmesek voltak, nem tolakodóak, kedvesek, finoman udvaroltak.

Tündét nemcsak kedves szavakkal illeték, hanem ajándékokkal is elhalmozták.

Rengeteg virágot kapott, apró csecsebecséket, és persze azért akadt komolyabb kérő is, aki már drágább meglepetéssel próbált közelebb férkőzni szíve – pillanatnyi - választottjához.

- Drága ajándékokat nem is fogadtam el, mert nem akartam, hogy elkötelezett legyek, mert akkor már különböző elvárásokat támasztottak volna, így ezt élveztem.

Pedig egy kis bunda vagy egy bőrkabát jól mutatott volna Tündink gardróbjában.

Nehéz volt visszautasítani a bazárban kínált árukat is, de erkölcsös nő révén, tartotta magát és nem fogadott el ilyen pazar ajándékokat. Annál inkább, a romantikus vacsora meghívásokat.

Közös fotó jó néhány úriemberrel készült, Tündi ugyanis szereti archiválni hódolóit. Akik egyébként a világ minden tájáról versenybe szálltak kegyeiért...

- Általában a hódolóim török úriemberek voltak, de volt néhány külföldi is, akik a szállodában nyaraltak. Volt egy német úriember, egy olasz is, tehát többen próbálták ott csapni a szelet nekem.

Nos, felmerül a kérdés, hogy hogyan is próbálta megértetni magát Tündike a külföldi urakkal.

Merthogy a romantikus estéken biztosan nem csak a hulló csillagokat keresték az égen, hanem mélyre szántó beszélgetéseket is folytattak.

- A nemzetközi nyelv a "kézzel–lábbal", de én azért tudok egy kicsit angolul, németül, meg olaszul is és hát ott van a testbeszéd, úgy, mint a mosoly. Kirándulások a romantika jegyében.


Tündike a nevezetességek megtekintése közben is nagyon jól érezte magát, főleg ott, ahol egykor Kleopátra és szerelme is szívesen időzött.

Ha Marcus Antonius akkor ismerhette volna a mi Tündikénket, akkor valószínűleg nem Kleopátrának adja nászajándékként Alanya gyönyörű partját, de Kiszel Tünde valószínűleg így is örökre beírja nevét a történelembe.

Kiszel Tünde szívesen vetkőzne? Tudja meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.