Háttérbe került műsora, majd ő is

Frei Tamás: Nem én kellek már a nézőknek!

Háttérbe került a műsora, majd nem sok idő elteltével ő maga is - Frei Tamás őszintén mesélt az okokról. Szerinte a műfaja felett is eljárt az idő...

2009.07.28 12:15Fotó: tv2.hu

Nem látni mostanában a képernyőn Frei Tamást - A televíziós beismeri: eltűnt. Azzal indokolja, hogy nem érzi alkalmasnak magát más műfajokban, másrészt leköti idejét a kávés vállalkozása is. Kitapasztalta már az évek során, mi az, amihez ért - mondta el a Napi Ásznak a tévés.

Frei a lapban úgy nyilatkozott: a mai műsorvezetők mennek a trendek után. Riporterkednek évekig, kvízműsorokat csinálnak, esetleg sportújságíróként próbálják ki magukat. Ezzel nem lenne baj, de ő nem érzi magát rá képesnek. Inkább marad a kaptafánál - szögezte le Frei a Napi Ászban.

Addig nem szeretne képernyőre kerülni, míg a "celebtelevíziózás" korszaka le nem tűnik - ez van ugyanis ma.

Frei Tamás véleménye szerint a kereskedelmi tévézés nem kedvez az általa képviselt műfajnak, a Dossziéval annak idején igyekezett informálisan szórakoztatni, de így is sok beleszólást engedett; talán rabja is lett a műsornak - mondta a Napi Ásznak.

A lapban a tévés elárulta, mit készítene szívesen. Folytatólagos, heti műsort, és ha majd újra lesz közönsége az információs szórakoztatásnak, akkor foglalkozna történelmi kérdéseket feltáró műsorral.

Frei Tamás nem érzi magát csalódottnak, de úgy gondolja: ma már nem rá van szükség a képernyőn. Megváltozott a kereskedelmi csatornák közönsége - ő is alkalmazkodik a trendekhez, de nem a képernyőn, hanem a háttérben - árulta el a Napi Ásznak a tévés.

A Sztárok a fejükre estek című műsor ötletgazdájaként azért kamatoztatja tehetségét: az afrikai kalandtúra 2010-től folytatódhat egy olasz tévécsatornán - adta hírül a Napi Ász.

Frei Tamás nem csatázik Norbival a kávé miatt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.