"Nem vagyok labilis idegzetű"

Szabó Esztert zaklatták: lúzer vagy!

Egyre ismertebb külföldön is a Megasztárban népszerűvé vált énekesnő - Szabó Eszternek azonban olyan rajongója is akad, aki mára jóformán szexuális zaklatójává vált...

2009.07.20 08:50ma.hu

Már a tengerentúlon is vannak rajongói Szabó Eszternek - Az énekesnőt azonban olykor kellemetlen meglepetések is érik. Egy fiatalember azzal indította levelét, hogy lúzernek nevezte őt, mert kalocsai tetoválást montírozott a kezére.

Eszter egy kedves levéllel válaszolt, de megírta, lemezfelvétele miatt mostanában nem ér rá levelezni. A férfi azóta mintha megkedvelte volna, hangnemet váltott, de mostanság már kezd amolyan "szexuális zaklatóba" átmenni. Az énekesnő leszögezi: ő nem labilis idegezetű, sokszor kapott már a Megasztár óta hasonló leveleket, talán ennek is van valami értelme - mondta a Napi Ásznak Eszter.

Amerikában van a központja a Song of the Year elnevezésű versenynek, mely éven át tart és online felületen zajlik - a bemutatkozás és a megmérettetés is.

Minden év végén hirdetnek egy győztest, valamint külön díjazottakat - Szabó Eszter is ilyen módon lett Amerikában is elismert előadó, egy dallal, melyet a párja, Kontor Tamás szerzett neki.

Szabó Esztert a zsűri érdemesnek találta rá, hogy népszerűsítsék a nevezett produkciót Amerikában.

A csinos énekesnő és szerelme azóta is csak kapkodja a fejét, hiszen több ellenállhatatlan lehetőséggel is megekeresték már őket az Egyesült Államokból.

Legutóbb Kontor Tomit érte meglepetés, melyből kiderült: az amerikaiakat nemcsak a tehetséges páros zenéje érdkeli...

Az énekest egy divatcég kereste meg, és fotósorozat készítéséhez kérték fel!

Tomira egy közösségi portálon bukkantak, ahol zenészként regisztráltatta magát. A párja, Eszter kikötötte, ő nem gördít akadályt az ilyesmi elé sem, sőt, Tamás lányokkal is bátran fotózkodhat...

A Megasztárban egymásra talált páros egyébként már büszke édesanya és édesapa. Tamásnak korábbi kapcsolatából is született egy lánya, Eszterrel együtt pedig két kisfiút nevelnek.

Pohárból itta a Balaton vizét a Megasztár-páros!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.