Szabó Eszter: Akár csajokkal is fotózkodhatsz!

Kontor Tomi testéért is sokat fizetnének!

Csak kapkodja a fejét Szabó Eszter és Kontor Tamás, a Megasztár szerelmes párja - A fiatal tehetségeket több ellenállhatatlan lehetőséggel is megkeresték Amerikából, az interneten keresztül.

2009.06.16 08:15ma.hu

Nemcsak zenéjük érdekli az amerikaiakat - Lehetőségek tömkelegével keresik meg Kontor Tamást és Szabó Esztert. A legújabb ajánlat Tominak érkezett, méghozzá egy divatcégtől!

Egy közösségi portálon találtak rá, és fotósorozat készítéséhez kérték fel. Ha nem tudna kimenni hozzájuk, még Magyarországra is utaznának. Pedig ő csak zenészként regisztráltatta magát egy szakmai oldalon, ahol több mint ötvenezer modell is fenn van.

Ők azonban Tomit találták alkalmasnak a kollekciójuk bemutatására! Több, mint félmillió forintnak megfelelő össze ütné Tamás markát a munkáért, aki őszintén örül a felkérésnek. Párja, Eszter pedig nem gördít akadályt elé: azt mondta, akár csajokkal is fotózkodhat - adta hírül a Napi Ász.

Kontor Tamás és Szabó Eszter, akik annak idején a Megasztár színpadán szerettek egymásba, immár két kisfiú boldog szülei.

Tominak előző kapcsolatából egy kislánya is van, így már háromgyermekes apuka a tehetséges zenész.

A páros nemrég úgy döntött, több együtt töltött harmonikus év után mégiscsak szeretné kimondani egymásnak az igent. Korábban nem fordult meg a fejükben a kapcsolat hivatalossá tétele...

Eszter szerint azért, mert annyira besűrűsödött az életük, mióta összejöttek, hogy nem is gondoltak ezzel.

Az énekesnő már a Megasztár alatt teherbe esett, megszületett első fiuk, majd a közös házukat tervezgették, később érkezett a második baba.

Kontor Tomi két fellépés között kérte meg Eszter kezét, aki saját bevallása szerint nem lepődött meg különösebben a dolgon!

A zenész párost a közelmúltban sikert sikerre halmoz. A két magyar fiatalt a világ legjobb dalszerzői közé választották!

Ezen a dalversenyen tavaly már különdíjat kapott a sztárpár, és az egyik levélben udvariasan megemlítették, hogy "jelentkezz legközelebb is".

Tamás ezt komolyan vette, és újra beküldött néhány dalt a meglévők közül. Ezúttal világszinten a legjobb öt dal közé választották be az énekes Beautiful Day című számát!

Mindez többek között azt jelenti, hogy az év végi legjobbak versenyén jó eséllyel indul Tomi az Év dala-címre.

Valószínűleg az Amerikában megrendezett díjátadón is részt vesznek Eszterrel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.