Song of the Year!

Szabó Esztert megszerették Amerikában

A Song of the Year elnevezésű verseny központja Amerikában van, egy évig tart, és online felületen zajlik a bemutatkozás és a verseny is. Minden év végén hirdetnek egy győztest, valamint külön díjazottakat, így lett Szabó Eszter Amerikában is elismert előadó.

2009.03.06 19:13rtlbulvar.hu

A dalt Kontor Tamás szerezte neki.

Ahogy az Eurovíziós Dalfesztiválra is lehet bárkinek jelentkezni, így ide is. Az a megkötés, hogy valamelyik kategóriába beleférjen a szerzemény. December 31-én küldte el Tamás a dalt és két hónap múlva érkezett egy e-mail – mesélte Szabó Eszter és Kontor Tamás.

A dalokat titkos zsűri bírálja el, akik úgy döntöttek, Szabó Eszter érdemes rá, hogy népszerűsítsék a nevezett produkciót Amerikában. A verseny nem újdonság, hosszú évek óta zajlik, többek között az InXes is innen indult.

Tamás és Eszter a közös számot az Eurovíziós Dalfesztiválra is benevezte, de nem válogatták be őket a versenybe. Amíg ezen szomorkodtak, megtudták, hogy a tengerentúlon lehetőséghez jutottak

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.