"Sokat romlik rövid idő alatt az izomzat"

Péter-Szabó Szilvi: Hetente jön hozzám egy lány

Ha az ember egy kicsit rákoncentrál, és nem tömi magát este tizenegykor, sokkal könnyedebben érzi magát utána napközben - vélekedik a Nox énekesnője, aki szerint nem árt, ha az ember havonta egyszer egy egész napot a regenerálódásra szán.

Péter-Szabó Szilvi énekeltette vendégeit! képgaléria

2009.02.15 16:20Sztárportré

A Sztárportéban a test karbantartásának fontosságáról beszélt a Nox csinos énekesnője, Péter-Szabó Szilvi, aki maga is sokat tesz az erőnlétért.

„Ha az ember egy kicsit rákoncentrál, és nem tömi magát este tizenegykor - például pörkölttel -, akkor sokkal könnyedebben érzi magát utána napközben. Érdemes reggel ébredés után kimenni futni egyet, utána zuhanyozni egy jót. Lehet, hogy az ágyból nézve - amikor csörög az óra -, nem tűnik olyan csábítónak a hidegbe kimenni kocogni, de szerintem sokkal könnyedebben indul így egy nap" - vélekedik Szilvi.

A mozgás az énekesnő szerint rendkívül fontos. "Hogyha egy kicsit sportolsz, akkor az endorfint termel, ezáltal nem vagy annyira fáradt. Reggel érdemes még olyanokra is odafigyelni, hogy egy joghurtot, vagy valamit reggelire, a kávé előtt nem árt elfogyasztani."

Szokott jönni hozzám egy lány…

Szilvi szerint nem árt, ha az ember havonta legalább egyszer kivesz egy szabad napot, amikor regenerálódik.

"Végigaludni a napot az elejétől a végéig, vagy - ha hölgyekről van szó -, egy forró fürdő után felrakni egy pakolást, lekezelni az arcot, megcsinálni a hajat, elmenni fodrászhoz… Ilyenek kellenek, hogy az embernek a testi és szellemi erőnléte meg legyen. Sokáig nem hittem el, hogy a masszázs is mennyire fontos, azon kívül, hogy mennyire jól is esik. Hetente, kéthetente szokott jönni hozzám egy lány masszírozni. Hihetetlen, hogy egy hét alatt mennyit romlik az embernek a fizikai állapota, izomzata" - mesélte Péter-Szabó Szilvia a Sztárportéban. 

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.