Sötétgép

Bemutatkozik a Nox

Mit keresne a népszerű együttes a ma.hu informatika rovatában? Természetesen semmit, hiszen most nem Péter-Szabó Szilviékről lesz szó, hanem egy nagyszerű számítógépről, a Noxról.

2008.10.13 09:46Z., ma.hu

A Zepto jól ismert arról, hogy nagyszerűen megtervezett, meggyőző műszaki paraméterekkel rendelkező gépeket dob piacra, ez a legutóbbi modell esetén sem történt másként. A Nox A14 nemcsak hogy nagyszerűen néz ki, de a benne ketyegő alkatrészeknek köszönhetően ez a gép büszkélkedhet a "világ leggyorsabb 14 hüvelykes notebookja" címmel is.

És hogy mit is tud a masina? Lássuk. A processzor a legújabb Intel Centrino 2 platformon alapul, a belső memória 8GB-ig bővíthető és Blu-ray is van a házban. A kijelző átmérője 14,1 hüvelyk, felbontása pedig 1440x900 pixel, amelyet egy 512 MB-os NVIDIA Geforce 9600M GT hajt. A gépbe egy legfeljebb 500 GB tárolókapacitású vincsi vagy 128 GB-os SSD tehető. A házba került Bluetooth 2.0 EDR csip is meg természetesen wifi is.

A gép kapott egy két megapixeles webkamerát is, egy beépített digitális mikrofont az operációs rendszer pedig Microsoft Windows Vista. A Zepto Nox A14-ese 1400 dollár körüli összegbe kerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.