A klipforgatásából vígjáték lett...

Czanik Balázsnak fontos, hogy élvezettel nézzék!

A fitneszguru, Czanik Balázs legújabb dvd-jét forgatta, de helyette vígjátékba illő jelenetekkel találkoztak a jelenlevők...

2009.07.14 13:10Tabu tv

A fitneszguru legújabb dvd-jének forgatására hívta meg a Tabu Tv stábját, de helyette vígjátékba illő jelenetekkel találkoztak a jelenlevők.

A testmozgás rögzítéséhez rengeteg szőke lány, pár fiatal fiú, és persze a média is Balázs segítségére sietett.

És hogy miért pont a szőkék élveztek előnyt a forgatáson? Kit tudja, talán mindez csak egy szerencsés véletlen volt.

"Egy has burning dvd-ről van szó, ami kifejezetten csak a hasizom edzésére fog rámenni, és mindebben egy gyönyörű élsportoló motoros versenyző volt a segítségünkre" - meséli a Tabu Tv-nek Czanik Balázs, aki nagyon büszke az eddigi filmjeire, és reméli, hogy ez is hasonlóan jól fog sikerülni, mint az eddigiek.

A legtöbb forgatáson számtalanszor meg kell ismételni egy-egy jelenetet, de Balázséknál ez nem így van.

"Öt kamerával forgatunk minden egyes ilyen dvd kiadványt, és arra figyelünk, hogy minden tökéletes legyen. Miután öt vágókép is van, így könnyebb dolgozni, de persze hogyha valamit elrontunk, azt megismételjük" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában a fitnesz edző.

Czaniknak nagyon fontos, hogy minőségi munkát adjon ki a kezéből, és hogy élvezettel nézzék a sportra éhes dvd vásárlók.

A férfi egyébként arra számít, hogy a kiadás után egyből elkopnak majd a korongok, hiszen úgy látja, hogy óriási az érdeklődés a téma iránt.

Miért követné Czanik Balázs Benkő Dánielt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.