érje már most igazi apaként viselkedik

Nagy döntés előtt Béres Alexandráék!

Csodálatos egyiptomi nyaralásuk után fontos feladat előtt áll fitneszvilágbajnokunk és férje. Bár teljesen eltérő az ízlésük, előbb utóbb meg kell egyezniük születendő kislányuk nevében.

2009.07.13 17:40ma.hu

Béres Alexandra minden döntést együtt hoz meg a párjával

Minél több terhet igyekszik levenni Szandi válláról, aki értékeli is párja lelkesedését.

Arra azonban nem akarja kényszeríteni, hogy a nehéz pillanatokban is mellette legyen a szülőszobán, ám ha Krisztián úgy akarja, Szandi örömmel veszi majd döntését.- írja a Kiskegyed.

A fiatalok a napokban tudták meg, hogy kislányuk lesz, így már a néven is elkezdtek gondolkodni. Nehezen fognak dűlőre jutni, ugyanis, mint kiderült, teljesen különböző az ízlésük.

Egy biztos, már az egész család izgatottan várja a baba érkezését, aki a legjobbkor fog megszületni.

Aleaxandra édesanyja különben épp akkor fog nyugdíjba menni, így lesz ideje babázni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.