Lombikbébit vár a fitnesz lady

Várt 12 évet: segítséggel lesz anya Béres Alexandra

Több, mint tíz esztendeje vágyik kisbabára a csinos fitneszsztár - Béres Alexandra hamarosan, a lombikbébi-program segítségével végre karjában tarthatja első gyermekét!

2009.05.06 07:45ma.hu

Ha minden igaz, novemberben érkezik a kicsi - Tizenkét éve él boldog házasságban párjával, Barna Krisztiánnal a fitneszlady, de szerelmüknek eddig nem született gyümölcse.

Béres Alexandra
a lombikbébi-program segítségével lesz édesanya. Még hátravan néhány orvosi vizsgálat, de férjével bíznak a sikeres folytatásban. A terhességgel járó kellemetlenségeket még nem tapasztalta, de könnyen elálmosodik. A testmozgásra most is odafigyel, de mértékkel edz. Most csak a baba érdekeit nézi - árulta el a Napi Ásznak Alexandra.

A fitneszsztár és párja kapcsolata évek óta töretlen, már csak egy gyermek hiányzott a teljes boldogsághoz.

Az aerobik edző számos fogyni és mozogni vágyónak segített - tavaly a Nagy Fogyás keretében Schobert Norbival mérte össze tudását.

Mindkettejüknek saját módszerei alapján kellett lefogyasztania a csapatát. Végül Alexandra játékosa győzedelmeskedett a legnagyobb súlyveszteség elérésével.

A fitnesz nagyasszonya nemcsak edzéssel, de receptekkel is igyekszik segíteni azokat, akik szeretnének megszabadulni pluszkilóiktól.

Saját testét is megmutatta Béres Alexandra egy férfimagazinban, ám teljesen meztelen képeket nem vállalt.

Az ízléses fotókat a férje készítette, s a fitnesz sztár elmondása szerint csak emiatt bólintott rá az elkészítésükre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.