Torna szívvel-lélekkel

Menni fog! Béres Alexandra segít, ha kell

Újabb DVD-t ad ki Béres Alexandra, a fitnesz nagyasszonya, aki a gyakorlatok mellett diétával és receptekkel is kedveskedik rajongóinak.

2008.11.10 17:33ma.hu

"Ebben a programban végigmegyünk minden testrészen, semmi sem maradhat ki! Nagy hangsúlyt fektetünk a mélyizmok átmozgatására, különös figyelmet fordítunk a gerinc körüli tartó izmokra is, de az egyensúlyérzéket, koordinációt is megpróbáljuk javítani, fejleszteni.

Mindenek felett azonban azt szeretnénk elérni, hogy érezd nagyon jól magad, és pozitív energiával töltődj fel az edzés végére! Arra kérlek, hogy gondold át, hová is szeretnél eljutni a rendszeres mozgás által! Ne csak végignézd a gyakorlatsort, hanem tornázz is velem, szívvel-lélekkel! Mire várunk még? Bízhatsz bennem. Menni fog
!" - ígéri Béres Alexandra!

Extrák:
- farizom
- nyújtás
- diéta
- receptek

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.