Béres Alexandra és Szabó Győző is játszik!

Izgalmas póker sok-sok sztárral!

Viasat3-on, 21-én szombaton 23 órakor, egy új pókerműsor indul, Unibet Pókermilliomos címmel. Minden szombat este lesz adás, egy csapat két adásban lesz látható.

2009.03.19 18:00ma.hu

A műsor lényege, hogy minden asztaltársaságban van egy profi, egy interneten jelentkező és a celebek. 

A műsorvezetők Majka és Papp Gergely lesznek. 

Az első csapatban Fóris Attila, Béres Alexandra, Rudolf Péter, Szabó Győző, Sváby András, és egy kvalifikált játszanak. Ők tehát 21-én és 28-án a képernyőn.

A második csapatban Tóth Richárd, Debreczeni Zita, Gansxta Zoli, Danny Blue, Kovács "Koko" István, és egy kvalifikált.  Ők április 4-én és 11-én lesznek majd adásban. 

A harmadik csapatban Kwaysser Valdemár Ákos, Marjai Judit, Nánási Pál, Papp Szabolcs és két kvalifikált lesz méri össze erejét.
 
Őket 18-án és 25-én láthatjuk a képernyőn!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.