"Hedonista korszakba érkeztünk"

Jakupcsek Gabriella: Ez elképesztően borzasztó...

Jakupcsek Gabriella borzalmasnak tartja az ivóvíz kérdését - A népszerű televíziós egy összefogást támogat, aminek a sajtótájékoztatóján boncolgatta a környezettudatosság és a nevelés kérdését.

2009.07.08 17:40Tabu tv

Jakupcsek Gabriella borzasztónak tartja az ivóvíz kérdését. 15 másodpercenként meghal egy gyermek, mert nem jut megfelelő mennyiségű ivóvízhez.

A népszerű televíziós egy összefogást támogat, aminek a sajtótájékoztatóján boncolgatta a környezettudatosság és a nevelés kérdését.

"A huszonéves gyermekeim sokkal környezettudatosabbak, mint én. Úgy látom, hogy sokkal racionálisabban gondolkodnak ebben a témában: például a legkisebb egyetemista fiam, ő víztisztítót vett" - meséli a Tabu Tv riporterének Jakupcsek Gabriella, aki nagyon jó ötletnek tartja, hogy a fia a lakótársaival együtt tisztított vizet iszik.

Jakupcsek szerint a mai huszonévesek talán jobban tudják, hogy később majd nekik el kell tartaniuk néhány embert, talán vele együtt is.

"Ha valamit, akkor azt meg kell tanítani a gyermekeinknek, hogy keményebben harcoljanak, mint ahogyan azt mi tettük. Innen üzenem a saját generációmnak, és az ötvenes-hatvanas videónézőknek is, hogy mi azért a hedonista korszakban érkeztünk, tehát amikor megnyíltak a határok, és elkezdhettél fogyasztani, viszont ők már ebbe születtek, és tudják, hogy felesleges ennyit fogyasztani"
- mondta el a Tabu Tv-nek Jakupcsek Gabriella, aki egy sajtótájékoztatón az afrikai ivóvízzel kapcsolatos szörnyű helyzetre hívta fel a figyelmet.

Jakupcsek Gabriella, mint következő nyuszilány?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.