Teljesen beleszerettek a képekbe!

Bizarr! Steiner Kristófot ajándékozzák Elton Johnnak

Van valami közös Michael Jacksonban, Johnny Deppben és Steiner Kristófban. Mégpedig az, hogy mindannyian dolgoztak már együtt Greg Gormannel. A világ egyik legismertebb sztárfotósa a napokban Budapesten járt, hogy fővárosunkban is megossza tudását az érdeklődőkkel.

2009.07.03 18:30rtlbulvar.hu

A 60 éves fényképész ráadásul nem most járt először hazánkban.

" Idén azért hívtak meg Budapestre, hogy jópár workshopot tartsak a városban. Izgatott voltam, hiszen már másodszorra járok itt. Tíz évvel ezelőtt ugyanis Melanie Griffiths-t fotóztam a városban." – mondta Greg Gorman.

Greg Gorman és fekete-fehér képei a világ legismertebb arcait örökítették már meg, ráadásul gyakran lenge öltözékben. A számtalan érdekes arc és karakter közül a fotósnak nem volt nehéz kiválasztania a számára legkedvesebb emléket.

Valószínűleg Bette Davis, aki egy igazi régi hollywoodi sztár. Elképesztő nő volt, aki nem annyira szerette a többi nőt, annál inkább a férfiakat. Vele dolgozhattam együtt, és fantasztikus élmény volt egy ilyen legendával a közös munka. Ezúttal azért is volt különleges Greg látogatása, mert a külföldi szupersztárok után, most egy hazai kedvenc is bekerülhetett modelljei impozáns csarnokába.

" Ez az egész úgy kezdődött, hogy én nagyon nagy rajongója vagyok Greg Gormannek, mióta csak az eszement tudom. És olyan hollywoodi ikonok, akikért én meg vagyok veszve, nekik a leghíresebb képeiket Greg készítette." – mondta Steiner Kristóf.

" Úgy éreztem, hogy én nem halhatok meg úgy, hogy nem találkozom ezzel az emberrel. Hihetetlen volt számomra, hogy ez valóban megtörténhet, de nem sokkal később Greggel már egy étteremben ültünk a szervezőkkel együtt. És beszéltgettünk, és egy nyelvet beszéltünk, megértettük egymást. Tulajdonképpen így kerültem én a fotózásra. "

A fotózás annyira eredményes lett, hogy ezután nemcsak Kristóf láthatja majd a saját magában élő képet a falán, hanem egy világsztár is.

Greg Gormannak ugyanis nagyon megtetszettek a szőke fiúról készült fotók, és elhatározta, hogy egy példányt barátjának, Elton Johnnak ajándékoz majd Kristóf portréiból.

Pikáns videó a fotózásról itt!

Steiner Kristóf kitárulkozik?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.