Az ex-modell szerint a fiúnak változtatnia kell!

Sütő Enikő kioktatta Steiner Kristófot!

A Cool Live műsorában két ellentétes személyiséget hoztak össze, hiszen az egészséges életmód egyik legfőbb szószólóját, Sütő Enikőt és a gyorséttermek imádóját valamint a fogyókúrák nagy tudorát, Steiner Kristófot ültették le egy asztalhoz, egy kis baráti eszmecserére.

2009.05.22 19:40rtlbulvar.hu

Enikő mindig szívesen osztogat tanácsot, ha a kilók elleni harcról és megfelelő táplálkozásról van szó, ezért nagy örömmel oktatta ki Kristófot, aki bevallása szerint elsősorban a kalóriák számára építi az étrendjét vitamindús eledelek fogyasztása helyett.
 
- " Imádok sütni, ez a hobbim. Rengeteg süteményt és muffint ismerek, szinte tökélyre fejlesztettem a tudományomat!" – mesélte az Álom.net forgatókönyv írója, majd azt is elismerte, nem tart túl nagy rendet az étkezéseiben, hiszen drasztikus fogyókúrák és bűnös, kalóriadús ételekkel teli napok töltik ki az életét. 

Erre Enikő egy igen egyszerű ám annál hatásosabb megoldást kínált beszélgetőpartnerének: az arany középutat. Elmondása szerint mindig mértéket kell tartani, az étkezéseket pedig tudatosan és részletesen kell felépíteni, így el lehet kerülni a plusz kilókat.
 
-" Mindig visszafogottan kell enni! Ha mégis diétázni kezdünk, azt sem szabad eszetlenül csinálni, mert nagyon egészségtelen tud lenni egy-egy radikális fogyókúra. Ráadásul hosszú távon beindul egy inga-jelenség és a gyors fogyást gyors hízás követi. Emellett rengeteg olyan étel és praktika létezik, amivel el lehet kerülni a koplalást. Ilyen például a fenyőmagolaj és a lenmagolaj, melyek például amellett, hogy segítenek a szervezetnek lebontani a zsírt, potencianövelő és immunrendszer-erősítő hatással is bírnak. "

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.