A műsorvezető rögtön tudta szerelméről...

Steiner Kristóf bizony elmegy!

Steiner Kristóf bizony elmegy. A szőke fürtös fiú ráadásul azt is tudja, merre induljon. Kristóf és párja, Mathan ugyanis hamarosan Izraelbe költöznek. Nem is olyan régen Kristóf még itthon találta meg a tökéletes otthont párjával, alig pár utcára attól a helytől, ahol felnőtt.

2009.04.01 17:00rtlbulvar.hu

Most mégis búcsúznia kell a bútoroktól, emlékeitől és a bájos, csillaghegyi háztól. 

– " Örömmel és kalandvággyal vágok neki ennek az egésznek, és természetesen minden búcsú egy picit szomorú, de őszintén hiszek benne, hogy Tel-Avivban is csodálatos otthonunk lesz, és úgyanígy otthon fogom érezni magam ott is. "

Nem lesz nehéz, hiszen Kristóf és izraeli kedvese között már a megismerkedésükkor vibrált a levegő.
 
Bár az első látásra fellobant szerelembe azért némi humort csempészett az egyetlen héber szó, ami Kristófnak eszébe jutott Mathan láttán.

A boldog pár!

– " Ez a Mazeltov egy olyan szócska, amit például akkor mondanak, amikor egy pár egybe kel, úgyhogy vicces volt, hogy éppen ezzel indítottam a dolgot. De úgy látszik, hogy bevált. Bevált."
 
Ennek ellenére náluk sem ritka a csetepaté, ami rendszerint a temperamentumos Kristófnak köszönhető. Nem is csoda, hogy eljegyzésüket is egy tányértörő, ajtócsapkodó civakodás tette még emlékezetesebbé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.