Ki az a "vicces csöcsike?"

Liptai Claudiának a szex volt az extra

Nem tartotta szépnek, sőt, csúnyának és kövérnek látta magát a csinos műsorvezető - Liptai Claudia külsejével nem tudta felhívni magára a figyelmet, főleg nem hódítani. Megpróbált valami extrát nyújtani.

2009.05.21 09:00Fotó: tv2.hu

Színházi visszatérését fontolgatja Liptai Claudia - A napokban megjelent a Vígmajálison, s úgy tűnt, szívesen venné, ha visszafogadnák. Már a főiskolai évek alatt felfigyeltek rá, s bár a Vígszínházban játszott, mégis a tévé tette híressé.

Korábban célzott arra, szívesen állna újra színpadon, de úgy érezte, a szakma kivetette magából. Szerinte a színház sznob, a kereskedelmi tévéktől csak 8-10 embernek engedi meg az "átjárást".

Jelenlegi munkája kielégíti anyagilag is, ám a színházat is hiányolja: drámai vénája mélyebb, mint gondolnák. Tudja azt is, amit most csinál, az nem örökéletű. A tévés siker azonban szabadságot ad - mondta el a Hot! magazinnak a műsorvezető.

A csinos sztár a lapnak elárulta: lehet, túlvállalta és olykor túlhajtotta magát, de gyerekként megtapasztalta a szegénységet és a létbizonytalanságot.

Megtanulta, hogy édesanyján kívül csak magára számíthat. Budán nőtt fel, egy dohos pincében éltek, ahol reggelre nyirkos lett a takaró. Borzasztó szegények voltak - mondta Liptai Claudia.

A műsorvezető a Hot!-nak elmesélte: fiatalon nem tartotta magát szépnek sem. Tulajdonképpen ma sem mer belenézni a tükörbe, mert szerinte csúnya és kövér.

Korábban "vicces csöcsikének" nevezte magát. A külsejével nem tudta felhívni a figyelmet, hódítani sem tudott, pedig nagyon szeretett volna.

Ezért valami extrát igyekezett nyújtani. Mint mondta, nála ez a szex volt. Ha már eljutott partnerével odáig, a legnagyobb örömöt nyújtotta, mert az megtérült - vallotta be a Hot! magazinnak Claudia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.