Tiszta rohanás az élete!

Mónikának nem fér bele egy szerelem

Igazi kihívásokkal néz szembe nap mint nap Erdélyi Mónika, hiszen ismét egyedülálló édesanyaként éli mindennapjait - Másik otthont keres magának és lányainak, új kapcsolatra gondolni sem tud.

2009.05.14 12:40ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Március óta nem él együtt volt párjával a kibeszélőshow háziasszonya - Egyre sürgetőbb lenne eladnia az érdi házat és másikat vásárolni, Erdélyi Mónika Budán szeretne új otthont teremteni magának és két lányának.

Rohan egyik helyről a másikra, ingatlanokat nézeget és állandó időhiányban szenved, ráadásul vállalkozásaival - szépségszalont és esküvőiruha-kölcsönzőt is üzemeltet - szintén foglalkoznia kell.

Mónika elmondta, szerencsére mindig akad segítsége, exkedvesére, Gyulára is számíthat a gyermeknevelésben. Alig várja, hogy új életet kezdjenek, de abba egyelőre nem fér bele egy szerelem - árulta el Mónika a Blikknek.

A csinos műsorvezető és zenész párja januárban jelentették be a meglepő hírt: útjaik elválnak.

Mónika és Mukli Gyula elmondása szerint sem félrelépés, sem akármilyen "főbenjáró bűn" nem vezetett a szakításukhoz, egyszerűen rájöttek, hogy nem illenek össze: mást akarnak az élettől.

A párosnak másfél éve közös kislánya született, a kis Olívia. Mónika nagylánya pedig most tizennégy éves - Viki most átmenetileg az édesapjánál lakik, a műsorvezető korábbi férjénél, akivel jó a kapcsolata.

A kislány iskolája ugyanis messze esett Mónikáék otthonától - a tinédzser naponta négy órákat utazott - így amíg nem talál új házat a sztár, Viki a papánál lakik.

Mónika és nagylánya között egyébként nagyszerű a kapcsolat, most is hetente többször látja a gyermekét, és olyankor igazi "csajos" programokat tartanak.

A kibeszélőshow háziasszonya már korábban elárulta: akkor érzi jól magát, ha a "kiscsibéi" körülötte rohangálnak, ezért nehezen viseli Viki távollétét.

Ha végre megteremtik új otthonukat, ismét együtt töltheti napjait a sztáranyuka és két lánya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.