Megverték, hogy "ajtóstul-tokostul repült"

Családi dráma Mónikánál - "Nyakon váglak úgy, szarnak sem leszel jó!"

Nem túl szívderítő találkozás zajlik le a Mónika show mai adásában - Az anya panaszkodik, mióta lánya terhes lett első unokájával, párja megszöktette őt, de azóta ütötte-verte. Szakítottak, ám a zaklatás nem maradt abba. És a legújabb fejleményről még nem is tud az exbarát...

2009.04.21 13:10ma.hu

Újabb megdöbbentő családi történetről hallhatnak a nézők a mai Mónika show-ban.

A műsorvezető egyik vendége, Zsófia arra panaszkodik, lány kapcsolatában akkor kezdődtek a gondok, amikor az terhes lett az első unokájával.

Ekkor a párja megszöktette Marikát, de onnantól kezdve ütötte-verte őt. "Oldalborda törése volt, arccsontját is eltörte, fogait is kiverte” - siránkozott Zsófia.

A második unokája sajnos nevelőszülőkhöz került, mivel lánya és párja nem tudták eltartani.

Marika először még nem akart hazamenni, mert úgy gondolta, ha két gyermeke van a párjától, az egyszer csak összeszedi magát.

Ám aztán döntött és összecsomagolt - Mióta azonban hazaköltözött, a volt párja egyfolytában zaklatja őt. Megfenyegette őket, ha meglátja Marikát egy új férfival, szétveri.

Mihály szerint ő nem fenyegeti a családot, és minden csak Zsófia hibája. "Nem etetted a gyereket, nem viseltétek a gondját" - vádaskodott Misi. "Nem is beszélek vele, nem érdekel".

Misi szerint csak annyi volt a probléma, hogy nem értették meg egymást. Marika elmesélte: volt olyan, hogy "félidős terhes voltam a Milánnal, és úgy megvert, hogy ajtóstul tokostul repültem."

Marika panaszkodott, hogy a volt párja mindig fenyegeti. "Ha én férjhez megyek, folyni fog a vérem!" - üvöltötte Marika.

"A fogaid úgy rohadtak ki" - emlékeztette Misi volt párját. - "Nyakonváglak úgy, hogy szarnak sem leszel jó" - mondja Marika.

Mint kiderült, Marika újra férjhez ment, és már két hetes terhes. Vajon hogy fogadja a hírt Misi? Kiderül a Mónika Show keddi adásából.

Ha Ön további megrázó történetekre kíváncsi, látogasson el a Mónika Show oldalára!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.