Egy választ sem tudott, de nyert a pár

Csalással vádolják! - Balázs megmutatta a nyerőszámot?

Felháborodott néző miatt áll a bál Sebestyén Balázs körül - Az illető azt állítja, egy pár úgy vitte el a nyereményt a Széf című műsorban, hogy egy kérdésre se tudtak jól felelni.

Képekben a sármos műsorvezető, Sebestyén Balázs képgaléria

2009.03.27 13:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Csalással juttatta 1 millió hétszázezer forinthoz az egyik játékos párt Sebestyén Balázs - állítja egy néző, aki elmondása szerint szerda este megdöbbent azon, hogy az egyetlen kérdésre sem helyesen felelő két ember elvitte a nyereményt.

A páros a lánya jövőjét akarta bebiztosítani a pénzből. Miközben erről beszéltek, a fináléban a felháborodott néző szerint Balázs ujjaival a hármas számot mutatta nekik és azt mondta: "ugye mondtátok, hogy szeretnétek elvinni kislányotoknak a pénzt". A hármas széfben volt az összeg - adta hírül a Blikk.

A műsorvezetőt, aki nemcsak A széfben és Pókerarcban bizonyította rátermettségét, hanem vezette a Balázs show-t és jelenleg a Danubius rádió reggeli csapatának is tevékeny résztvevője, alighanem még nem érte hasonló incidens a műsorban.

A sztárt nemrég a Glamour magazin az egyik legsármosabb hazai sztárnak jelölte, s nemcsak műsorvezetőként, de íróként is megmutatta magát.

Szigorúan bizalmas
címmel olyan kötetet jelentetett meg, amelyben egy korábban nem ismert szemszögből mutatja meg magát a sztár.

Balázsnak ugyanis egy filozofikus oldala is van. Könyvében elmondása szerint nála bölcsebb, érettebb emberek tapasztalatairól ír - ez tulajdonképpen egy, útkeresésről szóló szerzemény, mely megoldást adhat a tanácstalan vagy éppen szomorú embereknek.

A 30 éves műsorvezető a Kész Átverésben is megnevetteti a nézőket - remélhetőleg nem derül ki, hogy valóban a segédletével nyertek A széf játékosai...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.