Mégsem melegítették fel kapcsolatukat!

Whitney Houston: Soha többé Bobby Brown!

Whitney Houston cáfolja azon híreszteléseket, hogy újból férjhez megy exéhez, Bobby Brownhoz. A páros 15 évnyi botrányos együttlét után 2007-ben vált el, de nemrég, miután együtt látták őket vacsorázni Georgiában, olyan pletykák kaptak szárnyra, miszerint felmelegítették kapcsolatukat.

Képekben Whitney Houston a dögös éenekesnő! képgaléria

2008.12.15 19:30ma.hu

A lapértesülések az újbóli összeházasodást sem tartották kizártnak - ennek pedig a páros egyik barátjának nyilatkozata adott alapot. 

- „Bobby és Whitney gyakran találkoznak. Bobby a családjának be is jelentette, hogy esetleg másodszor is összeházasodnak. Olyan valóságshowról beszél, amely során újból összekerül Whitneyvel...” - nyilatkozta az ismerős. 

Houston szóvivője szerencsére cáfolta a híreszteléseket, kijelentve, hogy Whitney és Bobby csak lányuk, a 15 éves Bobbi Kristina érdekében találkozgatnak.

Nem elég a férjével való küzdelem, emellett az énekesnő mostohaanyjával pereskedik, immár május óta. A családi vita tárgya 2003-ban elhunyt édesapja, John Houston hagyatéka. 

Barbara Houston azt állítja, hogy Whitney mindezidáig nem volt hajlandó teljesíteni az édesapja végakaratában leírtakat. Állítása szerint az énekesnő a néhai Mr. Houston 1 millió dolláros életbiztosításának haszonélvezője. 

Ám a végrendelet szerint ezt a pénzt arra kellett volna fordítania, hogy kifizesse belőle a 82 évesen elhunyt férfi lakásán lévő jelzálogot, és a maradék pénzt el kellett volna juttatnia az özvegyének. Barbara állítja, eddig egy vasat se látott az őt megillető pénzből, amit Whitney persze hevesen cáfol.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.