Világszerte is népszerű James Bond!

Tovább nőtt a Daniel Craig őrület!

Már nemrég beszámoltunk arról, hogy a legújabb Bond-film nagyon népszerű Nagy-Britanniában, ahol rögtön két nézettségi rekordot is megdöntött. Azóta kiderült, hogy A Quantum csendje az Egyesült Államokban és a világ más országaiban is meghódította a közönséget.

Szexi képekben James Bond legújabb hódítása! képgaléria

2008.11.24 19:00ma.hu

Az angol titkosszolgálat legismertebb embere, James Bond november 14-én megérkezett oda, ahol a világ filmjei igazán megmutathatják az erejüket: az Egyesült Államok mozijaiba. 

A hazánkban november 13-án bemutatott A Quantum csendje az USA-ban is megállíthatatlannak bizonyult: premierjének első hétvégéjén több mint 70 millió dolláros bevételt termelt. 

Mire azonban az Államokba érkezett, a Daniel Craig alakította szuperkém a világ más országaiban már 252 millió dolláros bevételt hozott producereinek, így a csillagászatian bőkezűnek tűnő 200 millió dolláros gyártási költség máris bölcs befektetésnek tűnik.

Habár bemutatásának második hétvégéjén már nem teljesített olyan jól a Bond-mozi (27,4 millió dollárt hozott az elmúlt hétvégén az amerikai filmszínházakban), jelenleg az USA-ban már átlépte a 100 millió dolláros határt (109 millió dollárnál tart). 

S mivel a korábban legjövedelmezőbb Bond-filmre, a Halj meg máskor!-ra 47 millió dollárért vettek jegyet az amerikai nézők az első hétvégén, A Quantum csendje máris James Bond eddigi legsikeresebb kalandja

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.