Olga Kurylenko elképesztően szexi!

Dögös képek- Falatnyi ruhában a legújabb Bond lány!

James Bond legújabb csinos segítője, Olga Kurylenko a németországi Maxim decemberi fő attrakciója. Olga már profi a fényképezőgép előtt, hisz 16 éves kora óta modellkedik.

Szexis képek James Bond legújabb segítőjéről! képgaléria

2008.11.10 12:05ma.hu
Fotó: MaximOnline.de

A 29. születésnapját november 14.-én ünneplő ukrán szépség számára minden bizonnyal a Quantum csendje a nagy áttörési lehetőség Hollywood felé. Igaz, eddigi pályafutásával se lehet elégedetlen. 

16 évesen költözött Párizsba, két évvel később már meghódította az ELLE és a Vogue címlapjait, és immár három éve ismerik a nevét a francia filmgyártás berkeiben. 

A 22. Bond mozinak köszönhetően pedig már az egész világon. November 13.-ától a magyar közönség is megállapíthatja, hogy valóban kiérdemli-e a rendkívüli megtiszteltetést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.