Végig fogamzásgátlót szedett

Fogalma sem volt róla, hogy terhes, míg meg nem szült

Mindvégig szedte a fogamzásgátlót és a menstruációja is rendben volt, mígnem egy napon a 24 éves nőt egy addig ismeretlen mértékű fájdalom terítette le... És nem sokkal később megszületett a fia.

2015.04.20 08:05ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Nutdanai Apikhomboonwaroot

Nikki Kelly folyamatosan szedte a fogamzásgátlót és a menstruációs ciklusa sem árulta el, hogy valami megváltozott a testében. Sőt, valójában semmi jele nem volt a terhességének, annak ellenére, hogy a 24 éves bridporti nő még kifejezetten vékony és karcsú, semmi nem volt, ami elrejthette volna a dudorodó hasát. Csakhogy a hasa nem gömbölyödött, amit az orvosok annak tudnak be, hogy Nikki hetente kétszer járt a konditerembe és rendszeresen bowlingozott itt, és a mozgás miatt nem tágult ki a hasfala.

"Még mindig szedtem a tablettát és rendben volt a havi ciklusom. De akkor mozdulni sem tudtam a mérhetetlen fájdalomtól. Úgy éreztem, nyomnom kell, és hárommal később kijött a fiam" - mesélte a brit nő a szürreális szülésélményt. A nő vőlegénye, Aaron Swallow épp dolgozott, és el sem tudta képzelni, mi az a 76 nem fogadott hívás 30 perc alatt. Amikor végre vissza tudta hívni menyasszonyát, szokatlan dolgot hallott a háttérből és megkérdezte, ki sír. "Azt feleltem neki: ez a te fiad" - mondta Nikki, aki a fürdőszoba padlóján hozta világra a később James névre keresztelt babát.

A 2,7 kilogrammos kisfiút kórházba vitték kivizsgálásra, az orvosok szerint nagyjából a 32-37. hét között járhatott. Szerencsére úgy néz ki, tökéletesen egészséges, így a legnagyobb gondot most alighanem az okozza, hogy villámgyorsan kellett beszerezniük mindent, amire másnak legrosszabb esetben is minimum fél éve van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.