"Minek kell kórházba menni egy kis szülésért?"

Nem tudta, hogy terhes, míg meg nem szült a vécén - másodszor!

Öt gyerekéből hármat a saját fürdőszobájában hozott a világra, az utolsó kettőt ráadásul a vécébe szülte bele a nő, aki elmondása szerint egészen az utolsó pillanatig azt sem sejtette, hogy terhes.

2015.03.20 18:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Egy elsőgyerekes kismamánál még bocsánatos bűnnek számít, ha nem veszi észre, hogy gyereket vár, főleg ha kicsit teltebb idomokkal áldotta meg a sors, és nem túl intenzívek az egyéb tünetek. Az azonban több mint szokatlan, ha valaki az ötödik terhességét sem veszi észre, főleg úgy, hogy már a második gyerekét szüli a vécébe. Pedig az angliai Devonban élő Kirsty Parker azt állítja, hogy egyáltalán nem tűnt fel neki a megváltozott állapota, ezért is lepődött meg annyira, amikor a vécébe lenézve egy kisbabát látott meg.

Az immár ötgyermekes asszony ráadásul már másodszor adta elő ezt a "mutatványt", pontosan kilenc hónappal azután, hogy negyedik gyerekét is ugyanilyen körülmények között pottyantotta ki. A legkisebb gyerek ugyan koraszülöttként jött világra, de az orvosok szerint egészségesen, mindene megvan. Ennek ellenére a következő 6 hétben a biztonság kedvéért még megfigyelésre a kórházban tartják. A 25 éves nő így utólag visszagondolva csak annyit észlelt a terhességéből, hogy egy kissé megugrott a mérleg mutatója és az átlagosnál szeszélyesebbé vált a hangulata, de semmi egyéb nem utalt a közelgő családi gyarapodásra.

"Az egyik percben teljesen jól voltam, a következő pillanatban meg megszültem egy kisbabát a vécén" - foglalta össze a hihetetlennek tűnő múlt szombati történetet a nő. Amikor tavaly júniusban ugyanígy a vécén szülte meg Ambert, még viccelődött is: "kinek kell a kórházba mennie szülni?" A nő 34 éves élettársa, Lee Wren először azt hitte, párja csak viccelődik, de aztán szinte sokkolta, mikor kiderült, hogy tényleg újabb gyereke született.

A nő legidősebb lánya, a most 7 éves Crystal annak idején Kirsty anyjának a házában, a fürdőszoba kövén született meg, igaz, 8 héttel a kiírt időpont előtt - ezzel mintha eldöntötte volna a testvérei sorsát is. Akkor az anya tudta, hogy babát vár, akárcsak a 9 hónapos Amber esetében, csak épp arra nem volt felkészülve, hogy a szülés szó szerint pillanatok alatt és előjelek nélkül fog lezajlani.

Az ismeretlen terhesség alatt Kirsty mindent úgy csinált, mint máskor, beleértve, hogy végig szedte a fogamzásgátló tablettát, és azt is bánja, hogy annyi kávét ivott és majonézes tojást evett - ezt nem tette volna, ha tudja, hogy babát vár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.