Terhes nőtől akartak táskát lopni

Elkapta a tolvajt, majd megszült a nő

Ki lehet jobb áldozat egy pitiáner tolvaj számára, mint egy lelassult nyugdíjas? Például egy ugyancsak lelassult, terhessége vége felé járó nő. Ezúttal azonban bebukta, mert emberére akadt.

2014.09.18 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Épp a frissen vásárolt zöldségeket pakolta a kocsijába egy várandós nő a michigani Flint egyik üzletének parkolójában, amikor egy alkalom szülte tolvaj megragadta a táskáját és el akart szaladni vele. Bár az erősen terhes nő könnyű prédának tűnt, a tolvaj ráfázott, mert a nő a hatalmas pocakja ellenére a férfi után vetette magát, a jelenetet látva pedig két járókelő is a segítségére sietett.

Elkapták a tolvajt és visszaszerezték a nő táskáját, közben pedig valaki értesítette a rendőrséget is, és bár a tolvaj megpróbált elmenekülni, a nő családja visszatartotta, míg a járőrök megérkeztek. Később a sajtónak elmondták, hogy a 30 éves Mark Newtont letartóztatták, és fegyvertelenül elkövetett rablással vádolták meg, 8000 dollár óvadék fejében helyezik szabadlábra.

Azt nem tudni, hogy van-e ügyvédje, a rendőrség azonban azt is közölte, hogy nem sokkal a rablás után a meg nem nevezett nő világra hozta a kisbabáját - számolt be a Tampa Tribune című internetes portál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.