Azt hitte a nő, nem lehet terhes

Apróhirdetésben keresi az apát: egyéjszakás kalandnak indult

Egy hormonális betegség miatt azt hitte a nő, sosem eshet teherbe, így aztán annál nagyobb volt a meglepetése, amikor felfedezte, hogy várandós. Most az interneten keresi az apát.

2015.03.16 12:00ma.hu
Fotó: Gumtree

A 25 éves Bianca Fazeynek azt mondták, valószínűleg soha nem lesz anya, miután PCOS-t diagnosztizáltak nála, a fiatal nő pedig ebbe beletörődve nem nagyon törődött a védekezéssel. A hormonális betegséget még 2011-ben állapították meg, és az elmúlt évek alapján sosem merült fel a nyugat-ausztráliai Perthben élő nőben, hogy esetleg az orvosok tévednek, vagy hogy egyszer az a nagyon minimális esély mégiscsak bejön és teherbe eshet.

Fotó: Gumtree

Így aztán igencsak meglepődött, amikor néhány hónappal egy túl jól sikerült éjszaka után felfedezte, hogy bizony mégiscsak "bekapta a legyet". A gond csupán az, hogy mivel nincs állandó partnere, a gyermek egy egyéjszakás kaland gyümölcse, és Biancának fogalma sincs, ki lehet az apa. Mindössze annyit tud róla, hogy Jeremynek hívják, a 20-as éveiben járhat és Perth külvárosában, Morleyben él. Végső kétségbeesésében a Gumtree című internetes oldalhoz fordult, ahol a rengeteg szokásos apróhirdetés közt adta fel a saját hirdetését, miszerint keresi a fenti paraméterekkel rendelkező fiatalembert.

A keresés egyelőre nem járt eredménnyel, holott már öt hónapja folyamatosan frissíti a hirdetést, eközben viszont bőven kapott hideget-meleget, sokan megfeledkeznek arról, hogy nemcsak ő a felelős azért, hogy időközben anya lett, ebben ugyanis az apának pont ugyanakkora szerepe volt. A gyermek a keresés megkezdése óta már meg is született, de nem volt egyszerű az élete indulása: a kis Loganért fél óráig küzdöttek az orvosok, hogy visszahozzák. A kis híján tragikus fordulatot vett történet azonban csak még elszántabbá tette Biancát, hogy megtalálja az apát.

Hogy sikerrel jár-e valaha? Ki tudja...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.