Recept az egyéjszakás kalandra?

Tuti tippek, hogy felmenjen hozzád a nő

Hogyan nyerjünk meg egy hölgyet akár már az első találkozáskor annyira, hogy a végén egy ágyban ébredjünk? Van erre biztos módszer? Nos, ha 6 szabályt betartunk, akkor esélyes.

2012.05.15 18:55ma.hu

Mindegy, hogy az ember csak egy kellemes kalandra vágyik, vagy egy komolynak szánt kapcsolat indul ilyen módon - mindkettő jól végződhet.

A legtöbb férfi akkor könyveli el sikeresnek egy nővel töltött estéjét, ha annyira a hölgy bizalmába férkőzött, hogy egy csók már elcsattant.

Ha pedig egy könnyed kapcsolatról van szó, sikeresen "felcsábította" a hölgyet a lakására. De vajon van recept arra, hogy az egyéjszakás kaland biztosan összejöjjön? Van néhány szabály, amit érdemes bevetni ennek érdekében. Például...

- Az esti randi: természetes, hogy a találka elején két ember még nincs igazán intim kapcsolatban. Ám ha együtt esznek, az közelebb hozza őket egymáshoz. Ezért célszerű egy esti vacsorára invitálni a hölgyet.

Majd jöhet a közös falatozás, sőt, a falatok egymás szájába adása is - ha már annyira oldott a hangulat. A randiszakértők szerint akik együtt esznek, azok nagy eséllyel az este további részében is együtt maradnak, és esélyes a szex.

- Tartsuk a szemkontaktust: a nők azzal a férfival hajlandók megosztani ágyukat (rövid időn belül), akinek a közelsége biztonságot jelent számukra és úgy érzik, megvan az a bizonyos "kapcsolódás" egymáshoz.

A szemkontaktus jó módszer arra, hogy ezt az érzést fokozzuk. Ha a nő azt látja, hogy száz százalékosan figyelünk rá, a beszélgetés 70 százalékában tartjuk a szemkontaktust vele, nagyobb bizalmat keltünk benne.

- A bókok "üssenek": persze, ha azt mondjuk, "nagyon csinos vagy", az is működhet, de ha olyan szavakat használunk, amelytől a nő szexisnek és kívánatosnak érzi magát, az sokkal hatásosabb. Például hangsúlyozzuk ki, milyen dögös rajta ez a farmer. Az ilyen típusú bókok elárulják, hogy a a férfi vonzónak találja a nő testét - a farmer esetében a fenekét.

- Hallgassuk figyelmesen: ezt a szabályt már biztosan többször is hallottuk, de tény, hogy hasznos tanács.

- Örvendeztessük meg: a nő értékeli, ha kedveznek neki, még az apróságokban is. Tudni kell, hogy legtöbbjük az este egy pontján úgy gondolja, nem megy fel a férfi lakására, még akkor sem, ha egyébként szeretne. Nem szereti kihasználva érezni magát.

Ha azonban az este folyamán többször említést tett egy kávéról, amit szeret vagy egy zenéről, amit szívesen hallgat, megkérdezhetjük, van-e kedve meghallgatni azt a lakásunkban, vagy készíthetünk-e neki egy olyan kávét. Ez nem nyomásgyakorlás, hanem kedves invitálás, és többnyire beválik.

- Cselekedjünk, ha kételkedünk:
ha egész este nem kapunk negatív impulzust a nőtől, ám a mi idegeink már kezdik felmondani a szolgálatot és kezdünk kételkedni a célunk elérésében, akkor cselekedjünk. A nők szeretik a magabiztos férfiakat. Ugyanakkor ne legyenek extra elvárásaink, ha a nő rábólintott, hogy feljön a lakásunkra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.